detaljplan

Rysskläpp

Nu skapar vi den finaste miljön som går att föreställa sig! Boende vid vattnet på en skyddad och centralt belägen plats, i mitten av Kökar! Nära till allt! Bekanta dig med området och detaljplanen, lämna sedan in en intresseanmälan till oss så att vi kan föra vidare diskussioner med dig och skapa ditt perfekta boende! Följ våran Facebooksida för att se det senaste som händer på området.

kvarter1

Kvarter 1

Här byggs ett till två hus enligt kundens önskemål. På denna fantastiska tomt har man tillgång direkt till brygga och båt
kvarter2r

Kvarter 2

Här byggs ett till två hus enligt kundens önskemål. På denna fantastiska tomt har man tillgång direkt till brygga och båt. Områdets allmäna bryggplatser löper längst med strandkanten som är till för alla.
kvarter3r

Kvarter 3 (såld)

Här kan upp till tre hus byggas enligt kundens önskemål. Dessa tomter har egen strand och det är också tillåtet att uppföra båthus.
kvarter4r

Kvarter 4

Här kommer byggandet av Rysskläpp starta. Kedjekopplade hus i antingen en eller två våningar. Sjöutsikt på framsidan och lugn trädgårdsmiljö på baksidan.
kvarter56r

Kvarter 5 och 6

Tomter för egnahemshus som kunden själv uppför. Vacker utsikt långt över Kökars omnejd. Dessa tomter kommer få väg först då de nedre tomterna är bebyggda